top of page

"Ґолден Лав" в списку переможців конкурсу  «Україна: Шлях до миру!»

25 квітня в Києві відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу короткометражних фільмів «Україна: Шлях до миру!». Головним закликом до учасників конкурсу стала цитата письменника Оскара Уайльда «Краса в очах того, хто дивиться».


Друге місце в конкурсі посіла стрічка режисера Павла Острікова “Ґолден Лав”, яка розповідає історію вже немолодого чоловіка Віктора, що довго не може наважитись зайти в місцевий Будинок культури на побачення-п’ятихвилинки. Однак, все ж таки вирішує піти на цей крок. Страх Віктора підтверджується – кожне побачення неначе випробування для нього. Окрім одного…

Ідея проведення конкурсу «Україна: Шлях до миру!» належить меценатові Ігорю Янковському. Партнерами конкурсу стали молоді українські кінорежисери з ГО “СУК” (“Сучасне Українське Кіно”). А співзасновник “СУК" Нікон Романченко став головою оргкомітету конкурсу "Україна: шлях до миру".


Прийом робіт почався 23 листопада та тривав до 10 квітня. І вже 18 квітня оргкомітет визначив 15 фільмів, які пройшли до півфіналу. Переможців обирало професійне жюрі на чолі з Генеральним директором Центру ім.Олександра Довженка Іваном Козленко.


З фільмів-фіналістів буде складена короткометражна програма, яку організатори планують показати у всіх регіонах України. Також планується презентація робіт фіналістів конкурсу закордоном, зокрема, в рамках 69 Каннського кінофестивалю в спеціальній секції Short Film Corner.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page