top of page

Фільми "Я", "Синтетична любов", "Серцеїдка" і "Травень" на L


Одразу 4 фільми, фестивальною дистриб'юцією яких займається Letter To Fest, потрапили до лютневої сесії фестивалю Lift-Off. Це дебютні роботи "Я" режисера Івана Тимченка і "Синтетична любов" режисера Василя Москаленка, а також "Травень" Віктора Придувалова та фільм, сценарій якого став переможцем конкурсу сценаріїв Своє Кіно та екранізований в рамках проекту Дивись Українське - "Серцеїдка" режисерки Олександри Бровченко .


Lift-Off Global Network - це фестиваль-вод-платформа, яка власне і є організатором фестивалю. Перший етап фестивалю проходить на платформі і тиждень глядачі голосують за нього своїми переглядами. Той фільм, який набере найбільшу кількість переглядів потряпляє на фінальний фестиваль. Наразі лютнева сесія проходить на платформі, зареєстрований у Великобританії.


До фіналу фестивалю потраплять фільми, які попередньо були оцінені на платформі, а другим етапом - отримали схвальні оцінки суддів. В кінці року на Pinewood Studios відбудеться сам фестиваль, який збере кращі фільми кожної сесії.








Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page