top of page

Міжнародна прем'єра фільму "Ржака" Дмитра Томашпольського на AFRIFF в Нігерії

Повнометражна ігрова стрічка Дмитра Томашпольского "Ржака", що створена компанією "Гагарін Медіа" при підтримці Державного Агентства України з питань кіно, була відібрана на Africa International Film Festival, що пройде з 29 жовтня по 4 листопада в Нігерії.


"Ржака" буде презентована в секції "International Panorama". Для фільму цей показ стане міжнародною прем'єрою для фільму. Раніше, фільм було презентовано позаконкурсом на Одеському кінофестивалі.


Africa International Film Festival - одна з найбільших кіноподій, що проходять в Африці. Щороку незмінне гасло фестивалю "Африка об'єднує" - збирає сотні кіномитців з усього світу для того, щоб сприяти в першу чергу розвитку місцевої кіноіндустрії із залученням зарубіжних професіоналів.


Програма фестивалю складається з міжнародного короткометражного, студентського, анімаційного конкурсу, документальної програми, повнометражних фільмів, міжнародної панорами, а також окремих блоків британського, американського та французького кіно.

Фільм "Ржака" - це чорна комедія, що розповідає історію видатного режисера артхаузу, якого примушують зняти комедію. Його вб'ють, якщо спеціально відібрані дванадцять експертів не почнуть іржати, як коні. Як це зробити, коли ти не вмієш знімати комедіі та у твоєму розпорядженні є тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність?


Бажаємо фільму вдячного глядача в Нігерії!


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page