top of page

Маріуполь подарував фільму «Кончєний» четверту нагороду

На березі Азовського моря міжнародний кінофестиваль «КіТИ» уже вп’яте відзначив переможців.

На фестивалі були представлені фільми дистриб'юції Letter To Fest: «Лінгвістка» (реж.Олег Філіпенко), «Червоний м’яч» (реж. Софія-Анастасія Тимчишин, Олена Маковійчук) та «Кончєний» (реж. Маргарита Кузьміна). Останній отримав диплом «За кращу ідею» і пам’ятний приз – кришталеву вазу.


Напередодні стрічка «Кончєний» вже отримала три нагороди на фестивалі «Відкрита ніч – Дубль 18». Фільм розповідає історію дівчини, що починає зустрічатися з дивним хлопцем, якого її найближча подруга нарікає «кончєним». Фінал картини вражає – поруч з таким неординарним хлопцем можна і справді навчитись літати.


Також боєць «Азову» Руслан Ганущак отримав сертифікат компанії Letter To Fest на безкоштовну дистрибуцію фільму «Два дні в Іловайську». Це живий, реалістичний фільм, присвячений пам'яті воїнам, що полягли в боях за вільну Україну на Донбасі. Документальна картина описує події Іловайської трагедії наприкінці серпня 2014-го. Військовий репортер Руслан Ганущак, що виступив у створенні стрічки в ролі і режисера, і оператора, точно відображає внутрішній стан та описує світогляд добровольців. Як каже сам автор, «фільм без дикторського тексту і зайвих натяків дозволяє глядачу максимально відчути подих війни...».


Наші партнери – фестиваль «Кіноскрипт», який займався сценарним конкурсом, відзначив додатковою нагородою сценарій Ярослави Беззабави «Подивмометр».


Список переможців можна переглянути на сайті фестивалю: http://kiti.org.ua/2015/07/08/pobediteli-mezhdunarodnogo-kinofestivalya-kity-2015/


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page