top of page

"З Карпат до Парижу з акордеоном" дістався Броварів


Фільм Юрія Леути відібрано для показу у рамках фестивалю «Смайлик» від «Булава Продакшн». Стрічку продемонструють у п’ятницю, 28 серпня 2015 року у парку Перемоги міста Бровари. Початок о 20:30.


Короткометражка "З Карпат до Парижу з акордеоном" змальовує історію 24-річного Павла, який збирається перетнути польський кордон, а потім дістатися до Парижа. Його мрія – це вільна країна, де він працює вуличним музикантом. Переховування живого Павла у труні, втеча від поліції в центрі Парижа і майже втілена мрія – ось, що насправді чекало хлопця.


Відкритий та демократичний Смайлик «smile» конкурс «Короткий метр» від «Булава продакшн» розпочався 21 серпня і триватиме до 5 вересня 2015 року. Метою є популяризація молодого українського кіно, створення стартового майданчику для дійсно талановитих режисерів, акторів та інших представників цієї необхідної професії. Показ стрічок відбуватиметься у парку Перемоги з 20:30 по 22:00, кожну середу та п’ятницю. Одразу після перегляду кожен глядач може проголосувати на місці перегляду. Роботи, які наберуть найбільше схвальних голосів, потрапляють до Фіналу, який відбудеться 5 вересня 2015 року.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page