top of page

Відкритий конкурс «Короткий метр» у Броварах продовжує показ фестивальних стрічок

Сьогодні в рамках фестивалю від «Булава продакшн» покажуть фільми «Кончєний», «Два дні під Іловайськом» та «М.У.Н.».


Нагадаємо, раніше фільм «Кончєний» (реж. Маргарита Кузьмина) отримав уже чотири нагороди, зокрема три з них на фестивалі «Відкрита ніч. Дубль 18», а одну - в Маріуполі, де також був презентований фільм "Два дні в Іловайську". Режисером стрічки став військовий репортер, боєць полку "Азов" Руслан Ганущак. Фільм присвячений пам'яті воїнів, що полягли в боях за Вільну Україну на Донбасі. Стрічка розповідає про події Іловайської трагедії в кінці серпня 2014-го.

А от для відеопоезії «М.У.Н.» (реж. Анжела Богаченко) цей показ буде прем'єрним. Фантастична драма у поезії Сергія Жадана, яка взята за основу сюжету, змальовує історію двох сестер, які приносять на могилу рідного брата, який трагічно загинув, листи, сподіваючись, що він колись воскресне. Проте все, що у них залишилося – це пам'ять про рідну людину та спогади про дні, прожиті разом.


Традиційно, покази фестивалю проходять в парку Перемоги в м. Бровари. Кожен глядач може особисто оцінити фільми та проголосувати за найкращий, на його думку. А роботи, які наберуть найбільшу кількість схвальних відгуків, потраплять до фіналу, який планується у п’ятницю, 5 вересня.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page