top of page

F7.Doc презентувало нові роботи

Молода ініціатива Ukrainian Cinema Village продовжує свої навчальні практикуми. Цього разу перед студентами стояла нелегка задача - за 7 днів створити повноцінний документальний фільм. Комусь з учасників вдалось це зробити, для когось це стало гарним досвідом на подальшому шляху навчання.


Так, режиссер Олексій Ківін обрав героя, який мав свій погляд на те, як створюється документальне кіно, і коли в черговий раз довелося переписати сценарій, вийшла комедія під назвою "Повний провал". А творчий тандем Данила Гаука і Андрія Ігнатенка створили фільм про музиканта, що грає на волинці. За словами Ярослава Пілунського, вони спромоглись за 2 дні відзняти неймовірну велику кількість матеріалу і подекуди самі в ньому ж заплутали. Однією з найпрофесійніших стала робота Дениса Кушнарьова та Дмитра Муленка, що розповідає історію дідуся, який свого часу мріяв полетіти в космос. Загалом студенти встигли відзняти і змонтувати 9 робіт.


Letter To Fest вже вдруге підтримало навчальний курс від UCV в якості партнерів і зробила для всіх учасників невеликий подарунок - сертифікати на знижки на наші послуги.


Молодим авторам дали час на допрацювання робіт, а широкому загалу фільми будуть презентовані 27 вересня на Гогольфесті в рамках презентації проекту Ukrainian Cinema Village.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page