top of page

10 Дніпропетровський фестиваль Дніпро-cinema покаже 11 фільмів Letter To Fest


Вже вдесяте в Дніпропетровську пройде Міжнародний фестиваль екранних мистецтв «Дніпро-cinema» ім. Данила Сахненка. Фестиваль був заснований 2004 року і проводиться

Дніпропетровською міською радою спільно з Дніпропетровським осередком Національної спілки кінематографістів України.


Цього разу на фестиваль надійшло близько 150 робіт з різних куточків України, а також з Італії, Чорногорії, Росії та Болгарії.


Покази будуть проходити з 23 по 25 вересня на кількох локаціях одночасно, основною з яких є Дніпропетровський Будинок мистецтв.


До конкусрної програми увійшли одразу 11 фільмів, дистриб’юцією яких займається Letter To Fest: “Два дні в Іловайську” Руслана Ганущака, “Кончєний” Маргарити Кузьминої, “Жилець” Анастасії Матешко, “Лінгвістка” Олега Філіпенко, “З карпат до Парижу з акордеоном” Юрія Леути, “Одкровення” Павла Острікова, “Червоний м’яч” Софії-Анастасії Тимчишин та Олени Маковійчук, “М.У.Н.” Анжели Богаченко, “Ілюзія вибору” Єлизавети Хоменко.


Також в конкурсі позмагаються фільми “Шарікі за ролікі” режисера Маргарити Кузьминої та “Дякую, мамо!” режисерів Олександра Корєшкова та Марії Щербак. Для даних фільмів це перша селекція на кінофестиваль. "Шарікі за ролікі" та "Дякую, мамо!" були створені за 7 днів в рамках ініціативи F7/2 проекту Ukrainian cinema village.


Переможці стануть відомі вже 25 вересня на церемонії нагородження.







Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page