top of page

Ukrainian Cinema Village запрошує на кінопоказ!



27 вересня о 16:30 у 6 павільйоні на території ВДНГ в рамках Гогольфесту відбудеться презентація проекту “Ukrainian Cinema Village”. Проект існує вже 4 місяці і за цей час вони встигли провести три навчальні курси – кіно за 7 днів. Два перші були направлені на створення ігрових короткометражних фільмів, третій мав на меті навчити студентів робити документальне кіно.


В рамках презентації відбудеться показ альманаху F7 - це 9 ігрових короткометражок, створених протягом першого і другого курсів. Серед 9 фільмів також будуть показані “Дякую, мамо!” Марії Щербак та Олександра Корєшкова, “Шарікі за ролікі” Маргарити Кузьминої та “Серце” Дар’ї Ліліної, кінофестивальною долею яких займається Letter To Fest.


Вперше ці фільми були презентовані широкому колу глядачів на відкритті сезону в кінотеатрі Ліра. Після цього “Шарікі за ролікі” та “Дякую, мамо!” стали учасниками конкурсної програми кінофестивалю “Дніпро-cinema”.


Альманах F7 – це переважно комедійні фільми, тривалість яких не перевищує 7 хвилин, зняті людьми, для більшості з яких це був перший досвід у кіно.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page