top of page

Переможці Кіногляду СУК: ON/OFF


Ось і завершився перший кінофестиваль на ГогольFestі, орагнізаторами якого виступили молоді люди з об'єднання "СУК". Дерев'яні, але при цьому покриті золотом, сучки дістались своїх власників. Кожен приз був одночасно і перемогою в своїй номінації, і призом глядацьких симпатій, адже саме глядачі виступали в ролі жюрі.



Додаткові нагороди вручали партнери Сучасного Українського Кіно, серед них і Letter To Fest. Авторам трьох фільмів, які, на нашу думку, мають фествальний потенціал, було вручено сертифікати на знижку на послуги кінофестивальної дистриб'юції. Це дві документалки - "Останнє літо", режисерів Андраніка Берберяна та Алі Хмайдуша, "Шість поверхів" Олександра Навроцького та ігровий фільм Катерини Горностай "Віддалік".


Головний приз - сертифікат на безкоштовну подачу фільму на 10 міжнародних кінофествалів - отримала дипломна робота Соломії Томащук "Бідні люди".


Фестваль сценарної майстерності "Кіноскрипт" подарував Спеціальну відзнаку за кращий сценарій фільму Павла Острікова "Одкровення". Фестиваль "Кіноогляд СУК: ON/OFF" став дебютним для цього фільму.


В інший стрічці, кінофестивальною долею якої займається Letter To Fest, "Кончєний" Маргарити Кузьминої була відмічена гра актриси - Вероніки Ігнатенко.


Переможцями в основних номінаціях стали Христина Сиволап з ігровим фільмом "Давай не сьогодні", Юрій Шилов з документальною стрічкою "Панорама", Нікіта Тимощук з анімацією «Острів», музичне відео «Зізнання» Вероніки Зісельс та Микола Носок з відео-артом "Віра.Надія.Любов". Авторам цих робіт Letter To Fest подарував сертифікати зі знижкою на послуги.



Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page