top of page

"Electroman" Нікіти Скоморохова у Національній програмі uFilmFest


Чотирихвилинна стрічка Нікіти Скоморохова про цікавий експеримент, який вирішив провести незвичайний вчений “Електрик”, потрапила до двох конкурсних програм молодого фестивалю. Фільм змагатиметься за статуетку uFilmFest у номінації “Найкращий національний фільм”, та за звання “Найкращий фільм за думкою глядачів”.


Окрім того, до Національної програми було включено два фільми, які свого часу отримали подарункові сертифікати від Letter To Fest - це "Бідні люди" - дипломна робота Соломії Томащук, знята на кольору плівку, та переможець новорічної акції - 7-хвилинна стрічка Андрія Кучмія "Орієнтир".


Міжнародний кінофестиваль короткометражних фільмів uFilmFest створений фестивальною платформою ufest.in.ua для стрічок, що мотивують та спонукають на зміни у собі та суспільсві. Фестиваль

містить дві конкурсні програми: Національну та Міжнародну. За головний приз – статуетку, фільми боряться у номінаціях найкращий Національний короткометражний фільм, кращий Міжнародний короткометражний фільм та найкращий фільм за думкою глядачів.


uFilmFest проходитиме 12-13 лютого у серці фестивального життя Києва - кінотеатрі “Кінопанорама”. На церемонії нагородження партнер фестивалю - Letter To Fest - вручить переможцям сертифікати на знижку на послуги дистриб'юції.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page