top of page

Українське “Одкровення” їде підкорювати Нідерланди!


Фільм Павла Острікова “Одкровення”, що минулого року демонструвався в складі сатиричного альманаху “Йод”, ініціатором якого є Дмитро Томашпольський, ввійшов до конкурсної програми голландського кінофестивалю SCENECS FILMFESTIVAL, що пройде з 15 по 22 березня.


Фестиваль Scenecs має дві конкурсні програми – перших професійних фільмів і студентського кіно. До цих програм можуть ввійти короткометражні та повнометражні ігрові та документальні стрічки. Ціль фестивалю полягає в тому, щоб створити своєрідний стартовий майданчик для майбутніх професіоналів.


Окрім конкурсних показів, на фестивалі проходять Q&A сесії, позаконкурсні покази, майстер-класи, зустрічі з відомими кінематографістами та пітч-сесії, в яких може взяти участь кожен бажаючий. Відмінність Scenecs FilmFestival в тому, що тут немає обмеження в хронометражі фільмів, що подаються на конкурс.


Хочемо нагадати, що це вже другий фестиваль для фільму “Одкровення”, що пройде цієї весни. З 10 по 13 березня фільм також змагатиметься за головну нагороду на німецькому кінофестивалі BUNTER HUND – Internationales Kurzfilmfestival München. І загалом це вже 8 фестиваль для кінострічки “Одкровення”, долею якого переймається Letter To Fest.



Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page