top of page

Фільм "Син" Філіпа Сотниченка відібрано на Fribourg International Film Festival

З 11 по 19 березня 2016 року у м.Фрібург (Щвейцарія) буде проведено 30-тий Fribourg International Film Festival. Від України на фестиваль відібрано короткометражний фільм “Син” режисера та сценариста Філіпа Сотниченка, громадське об'єднання “СУК” (Сучасне Українське Кіно).


Вже третій рік поспіль на фестивалі проводиться конкурс короткометражних фільмів у трьох програмах – ігровий, документальний та анімаційний. Мета фестивалю відкрити нові імена та показати розвиток кінематографу у країнах Латинської Америки, Азії, Африки, Близького Сходу та Східної Європи. В цьому році у програмі буде представлено 126 фільмів з 62 країн.

У короткометражній стрічці “Син” розповідається про складні стосунки колишнього подружжя. Мати хоче виїхати з дитиною закордон, але батько проти цього. Але окрім цього, рефреном у фільмі проходить історія взаємовідносин головного героя зі своїми батьками, також розлученими.


Фільм вже отримав кілька нагород - відзнаку Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) за Найкращий український короткометражний фільм (ОМКФ) та 1 місце в номінації "Життя іде і все без коректур" фестивалю "Кіномаршрут", Україна. У лютому "Син" представляв Україну на Clermont-Ferrand Short Film Festival.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page