top of page

Весняний кінопоказ від uFilmFest

24 квітня у парку “Володимиріська Гірка” у весняному кінотеатрі усіх киян та гостей столиці чекають фільми від Міжнародного кінофестивалю uFilmFest.


До програми увійшли три чудові, легкі та навіть, чарівні/магічні короткометражні фільми дистрибуції Letter to Fest від сучасних українських режисерів. Це 15-ти хвилинна стрічка Юрія Леути "З Карпат до Парижу з акордеоном”, “Лінгвістка” Олега Філіпенка та “Дякую, мамо!” Марії Щербак та Олександра Корєшкова.


Тихий вечір, яскраві фільми, чашка гарячого чаю чи кави та шматочок смачної паски — що ще потрібно для гарного настрою? До речі, вибір місця показу дуже вдалий. Адже Володимирська гірка — найулюбленіший парк відпочинку всіх киян ще з ХІХ ст. На доріжках парку можна було зустріти відомих людей міста. І зараз ви маєте можливість відчути ту київську атмосферу, той настрій завдяки хорошим фільмам.


Показ буде проведено у рамках програми "Смакуй паску з ‪uFilmFest‬" європейського фестивалю з українським духом Paska Fest. Початок о 21.00.


А якщо ви не зможете прийти 24 квітня, а дуже хочется подивится цікаві та позитивні фільми, то це можна зробити 30 квітня о 19.00 в кінотеатрі “Кінопанорама” на Best of uFilmFest .


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page