top of page

Три нагороди на кінофестивалі "КіноДок"

Перший міжнародний фестиваль документального патріотичного кіно «КіноДок» завершився. Два дні, з 20 по 22 травня журі та глядачі фестивалю обирали найкращі роботи. Три фільми фестивального дистриб'ютора Letter To Fest отримали нагороди.


Документальна стрічка “Шість поверхів” Олександра Навроцького зайняла ІІ місце. “Шість поверхів”- історія про побут і буденність людей, які долею випадку живуть в одному великому будинку. Про цей ззовні непривабливий будинок розповідають самі мешканці і вербально, і візуально.


Картина Руслана Ганущака “Брат за брата” посіла ІІІ місце. Це фільм про те, що пліч о пліч із нашими українськими бійцями воюють бійці з інших країн.


Приз глядацьких симпатій отримав фільм Христини Люльченко “Пісня бійця.” Глядачів вразила ця історія, і вони віддали свої голоси за неї.


А Гран-прі фестивалю отримала стрічка Леоніда Канфера “Зворотній бік місяця”. Від фестивального дистриб'ютор Letter To Fest фільм отримав диплом - подачу на 20 міжнародних кінофестивалів.


На участь у фестивалі “КіноДок” було подано 70 робіт, з яких на конкурс було відібрано 20. Міжнародний фестиваль документального патріотичного кіно «КіноДок» планується проводити раз на рік.


Також передаємо вітання нашим партнерам ГО "Сучасне Українське Кіно" - фільм Анни Корж "Дім" отримав Спеціальний приз жюрі.



Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page