top of page

"Відкрита ніч" оголосила програму

Вже цього тижня - з 25 на 26 червня відбудеться фестиваль "Відкрита ніч". Перегляд фільмів триває усього одну ніч, а зі світанком жюрі оголошує переможців. Незмінним натхненником і директором фествалю протягом 19 років є відомий український режисер Михайло Іллєнко.


Традиційно, показ буде складатись з конкурсної та позаконкурсної програм. Так, до конкурсного показу увійшов фільм "Сходознавець" (робоча назва "Схід-Захід") режисерів Анастасії Матешко та Максима Курочкіна. Ігровий фільм розповідає історію відомого сходознавця, якого запрошують на радіо для того, щоб розібратись Схід ми чи Захід... Для фільму "Сходознавець" "Відкрита ніч" стане першим прем'єрним фестивалем.


Позаконкурсом покажуть "Дякую, мамо!" Олександра Корєшкова та Марії Теребус, а також "Ґолден лав" Павла Острікова. Наразі фільми продовжують подорожувати міжнародними фестивалями.


Також Letter To Fest для учасників фестивалю планує свій подарунок - Сертифікат на безкоштовну подачу фільму на 20 міжнародних кінофестивалів. Переможець буде обиратись з обох програм - конкурсної та позаконкурсної.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page