top of page

"Відкрита Ніч" оголосила переможців, Letter To Fest обрали свого

Сьогодні о 5 ранку закінчився конкурсний перегляд кіноробіт, які потрапили до конкурсної та позаконкурсної прогам фестивалю вітчизняного кіно "Відкрита ніч". Жюрі, яке старанно працювало всю ніч, обрало своїх переможців.


фото з мережі Facebook, автор Володимир Осипенко

Гран-прі фестивалю та грошову винагороду здобув фільм Юлії Шашкової «Волонтери війни», також жюрі віддало йому перевагу в документальному конкурсі. Кращою ігровою стрічкою обрано фільм «Ґолден лав» Павла Острікова, а анімацією - «Big Man» Тетяни Кабаєвої. Спеціальна відзнака жюрі "За пошук, створення та повернення героя" дісталась короткометражці «Шрам» Юлії Тамтури. Роботу художника було відмічено у фільмі "Мішень" Романа Попадька, і два фільми отримали відзнаки за операторську роботу - «Найближчі до Бога» В’ячеслава Бігуна та «Білі слони» Яни Антонець, оператор Олександр Петроченко. Глядачі віддали свою нагороду стрічці «Відлуння» Олександра Шкрабака.

фото з мережі Facebook, автор Володимир Осипенко

Для фільму "Ґолден лав" фестиваль "Відкрита ніч" став прем'єрним в Україні. Але нагадаємо, що у квітні стрічка стала одним з переможців конкурсу "Україна: шлях до миру". Спеціальним сертифікатом "На безкоштовну подачу фільму на 20 міжнародних фестивалів" компанія Letter To Fest відзначила фільм «Двері» режисера Ріти Кузьминої. Це історія про двох жінок - столичну журналістку, яка приїхала в провінцію шукати сліди чупакабри, та місцеву покоївку готелю, які випадково зламали ключа і залишились зачиненими на цілу ніч в готельному номері. Цей фільм став дипломною (бакалаврською) роботою Маргарити. Нагадаємо, що попередня робота цього режисера - фільм "Кончєний" побувала на 12 фестивалях та здобула 8 нагород.


Фестиваль "Відкрита ніч" відлунав цього року. А вже наступного всі разом будемо святкувати його ювілей - Дубль 20! Бажаємо творчого натхнення і енергії його творцям!



Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page