top of page

"Останнє літо" їде на фестиваль dokumentART в Німеччину

В 25 раз в німецькому місті Нойбранденбург пройде European Film Festival for Documentaries dokumentART. Фестиваль спрямований на дві категорії фільмів - традиційні та експериментальні документальні роботи.


Восени цього року, а саме з 11 по 15 листопада Україну на фестивалі представить фільм "Останнє літо" Андраніка Берберяна та Алі Хмайдуша.


Історія фільму побудована на історії Алі Хмайдуша - одного з режисерів, котрий приїхав з Сирії до України здобувати режисерську освіту. А в цей час в його рідній країні почалась війна...


Фестиваль dokumentART орієнтований виключно на роботи європейських режисерів та фільми, що були створені в ко-продукції. dokumentART відомий як фестиваль, що складає конкурсну програму зі сміливих фільмів. До складу жюрі, зазвичай, входять відомі у світі кінематографісти, не зважаючи на камерність кіноподії.


До основного конкурсу фестивалю можуть потрапити фільми тривалістю не більше 60 хвилин. І не рідко автори, чиї фільми ставали частиною цієї програми, отримували своєрідну путівку в кінематографічне життя, після участі у фестивалі.


Фільм "Останнє літо" був учасником Національного конкурсу кінофестивалю "Молодість" та Кіноогляду СУК On/Off на Гоголь фесті.






Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page