top of page

Переможці Рівненського кінофестивалю: фільми "Десять секунд", "Електромен" та &q

28 серпня в місті Рівному завершився перший Міжнародний кінофестиваль "Місто мрії". До конкурсної програми потрапило 68 фільмів з 12 країн світу. Серед них були вартісні українські стрічки, які вибороли свої нагороди.


Три фільми, фестивальною долею яких займається Letter To Fest, були відзначені членами жюрі.


Друге місце серед повнометражних українських картин посіла стрічка "Десять секунд" Юлії Гонтарук. Документальний фільм розповідає про перші дні після обстрілу мирного Маріуполя. Для фільму це вже друга українська нагорода.


Також друге місце, але в короткометражному конкурсі, здобув фільм "Електромен" режисера Нікіти Скоморохова. Це дуже коротка історія електрика Вови, який як виявляється в кінці "обертає світ".


В міжнародному документальному конкурсі третю сходинку жюрі віддало стрічці про долю молодого сирійця, який у тяжкий для своєї країни час, опинився поза її межами - в Україні. Відвертий і болючий фільм - "Останнє літо" Андраніка Берберяна та Алі Хмайдуша - незабаром також презентуватиметься в Німеччині на фестивалі documentArt.


Також вітаємо з третім місцем нашого автора - Сашка Даниленка, попередня робота якого "Гупало Василь" посіла третє місце в конкурсі анімації.


Нагадаємо, що у конкурсній програмі було презентовано 13 фільмів, фестивальною дистриб'юцією яких займається Letter To Fest.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page