top of page

Фільми дистриб'юції Letter To Fest їдуть на фестиваль Кінокімерія в Скадовськ


15 українських короткометражних фільмів, фестивальною долею яких опікується Letter To Fest, будуть презентовані на Міжнародному фестивалі "Кінокімерія", що цього року пройде в Скадовську.


З 22 по 25 вересня вже в одинадцятий раз відбудеться фестиваль Кінокімерія. Традиційно, фестиваль направлений на розвиток аматорського кіноруху в Україні. Проте, є спеціальна секція, яка дозволяє позмагатись студентам кіновузів та професіоналам, що знімають малобюджетні картини. Фестиваль не має розподілення по видам кіно - ігрове, документальне і анімація оцінюються одноково в рамках своїх секцій - аматорського, студентського або професійного кіно.


Серед ігрових стрічок цьогоріч на фестивалі буде презентовано наступні: "Вага" Юрія Шилова, "Друзі" Віктора Зайця, "Квадрати" Олега Філіпенка, "Квіти і роки" Павліни Стрілковської, "Intermezzo" Олександра Коваля, "Операція Же" Дар'ї Баранової, "Мій хлопчику" Тараса Денисенка, "Орієнтир" Андрія Кучмія, "Напрокат" Сергія Сторожева та "Закон Пелікана" Євгенії Фіккари.


А серед документальних робіт - "Брат за брата" Руслана Ганущака, "Григорівський синдром. Частина 3" Дмитра Глухенького, "Безумный" Олександра Парфьонова та "Шість поверхів" Олександра Навроцького.


Також до конкурсу відібрано екпериментальну роботу Сашка Даниленка "Велопортрети", де поєднано документальне і анімаційне кіно.


До складу журі увійшли відомі українські кінодіячі - Юрій Гармаш, Олег Педан, Юрій Рудченко, Юрій Ріпенко та представниця міжнародного союзу кіно при Юнеско - Тетяна Алахвердієва з Болгарії.


Нагадаємо, що кращі фільми фестивалю наступного року будуть презентовані на фестивалі UNICA, де позмагаються за нагороди з іншими міжнародними стрічками. Фестиваль "Кінокімерія" має виключне право надати стрічки для фестиваля UNICA від України.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page