top of page

"Велопортрети" та "Квадрати" поборяться за Золотий СУК

Вже вдруге в рамках Гогольфесту пройде конкурс для молодих режисерів “Золотий СУК”. Програма кінопоказів складатиметься з короткометражних ігрових та неігрових фільмів, анімаційних стрічок, відео-арту та музичного відео. В кожній з даних номінацій буде визначений свій переможець шляхом глядацького голосування.

В програму кращих анімаційних стрічок увійшла робота Сашка Даниленка "Велопортрети". Цей експериментальний фільм було створено в копродукції США-Україна в резиденції TED. "Велопортрети" досліджують велокультуру в кількох містах різних держав. Нещодавно фільм став переможцем на кінофестивалях "Запорізька сінерама" та "Велокино".

Серед ігрових фільмів представлено стрічку Олега Філіпенка "Квадрати". Ця комедійна історія про те, що всі ми бачимо світ по-різному. На сьогодні фільм "Квадрати" вже є учасником 9 міжнародних кінофестивалів.

Окремо буде позаконкурсний показ, в якому буде продемонстровано короткометражний ігровий фільм Андрія Кучмія "Орієнтир". Особливість цього фільму в тому, що він був знятий за один день і оповідає про життєві орієнтири в житті кожного. 16 вересня відбудеться відкриття Кінотеатру і вже о 20:00 цього ж дня буде показано документальну стрічку Юлії Гонтарук "10 секунд".


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page