top of page

11 фільмів Letter To Fest позмагаються за перемогу на кінофестивалі Кінолітопис

З 24 по 30 листопада в Києві пройде Київський міжнародний фестиваль документальних фільмів Кінолітопис. Фестиваль має чотири програми: міжнародний, національний, студентський конкурси та позаконкурсну програму.


Три фільми, долею яких опікується Letter To Fest, відібрано до студентського конкурсу. Це документальна стрічка Олександра Навроцького "Шість поверхів" та дві ігрові картини "Ще один день" Наталки Гордій та "Операція Же" Дарії Баранової.


До конкурсної програми національних фільмів потрапило одразу 8 фільмів. Дві повнометражні документальні стрічки про події на Сході України - "Добровольці Божої Чоти" Леоніда Кантера та Івана Яснія і "Десять секунд" Юлії Гонтарук. Та короткометражні документальні фільми "Останнє літо" Андраніка Берберяна та Алі Хмайдуша, "Брат за брата" Руслана Ганущака, "Григорівський синдром. Частина 3" Дмитра Глухенького, "Уроки музики" Ігоря Малахова, "Безумний" Олександра Парфьонова та еспериментальна робота Сашка Даниленка "Велопортрети".


Київський міжнародний фестиваль документальних фільмів Кінолітопис існує з 2001 року. Свого часу на фестивалі отримали нагороди відомі кінематографісти. Бажаємо нашим авторам долучитися до їх числа! Переможці стануть відомі вже 30 листопада.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page