top of page

XI фестиваль Дніпро-Cinema покаже 16 фільмів авторів Letter To Fest


В одинадцятий раз у місті Дніпро пройде фестиваль екранних мистецтв "Дніпро-Cinema" ім.Данила Сахненка. Фестиваль організований Дніпропетровським відділенням Спілки кінематографістів Україні і є щорічною подією.


Цьогоріч на фестиваль надійшло надзвичайно багато робіт з 7 країн світу. Організатори також додатково виділили нові номінації - студентську та дитячу категорії.



До конкурсу повнометражних фільмів увійшли документальні стрічки "Добровольці Божої Чоти" Леоніда Кантера та Івана Яснія і "Десять секунд" Юлії Гонтарук, та ігрова - "Блакитна сукня" Ігоря Мінаєва. Всі фільми неодноразово були презентавані на фестивалях в Україні та закордоном.

Серед документальних короткометражних стрічок глядачі фестивалю зможуть побачити "Безумного" Олександра Парфьонова, "Шість поверхів" Олександра Навроцького, "Григорівський синдром. Частина 3" Дмитра Глухенького та "Брат за брата" Руслана Ганущака.


До анімаційного конкурсу потрапили "Велопортрети" Сашка Даниленка та "Зможеш ти все" Нікіти Тимощука. Обидві стрічки мають особливий стиль анімації, по яким не важко впізнати руку автора.


7 фільмів представлять ігрову короткометражну та студентську програму - це "Квадрати" Олега Філіпенка, "Intermezzo" Олександра Коваля, "Операція Же" Дарії Баранової, "Закон Пелікана" Євгенії Фіккари, "Виклик" Олега Харченка, "Квіти і роки" Павліни Стрілковської та "Орієнтир" Андрія Кучмія.


Окрім основного журі, цьогоріч свій приз також оберуть студенти.


Фестиваль пройде з 7 по 9 грудня.



Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page