top of page

Другий фестиваль "Ми є" - комедії, драми і анімація. 12 фільмів авторів Letter To Fest у к

З 8 по 11 грудня пройде Другий фестиваль незалежного українського кіно "Ми є". Організатором фестивалю є "Інотеатр" - це кінотеатральний майданчик, направлений на показ авторського і незалежного кіно. Саме тут одеський глядач може побачити те кіно, яке зазвичай не доходить до глядачів.


Саме таким кіно є фестивальні стрічки молодих українських кінематографістів. "Ми є" показує фільми, які оминають критики і прокатники, та презентує маловідомих режисерів, які вже завтра можуть стати вагомими персонами в українській кіноіндустрії.


Серед авторів Letter To Fest до конкурсу фестивалю потрапили два студентські фільми екранізації "Операція Же" Дарії Баранової та "Intermezzo" Олександра Коваля, 6 документалок - про шестиповерховий будинок, в якому в тісноті багато років живуть сім'ї "Шість поверхів" Олександра Навроцького, фільм "Останнє літо" Андраніка Берберяна та Алі Хмайдуша про сирійця, який перебуває на території України, в той час як в нього вдома йде війна і він не може повернутись; "Брат за брата" Руслана Ганущака - військова драма про грузинів, які пішли обороняти цілісність території нашої держави; документальна мелодрама "Григорівський синдром. Частина 3" про пару, яка не може жити разом, але й окремо вони бути не можуть; спортивний фільм про шаленого чоловіка, який обожнює справу свого життя - "Безумний" Олександра Парфьонова, "Велопортрети" Сашка Даниленка - учасника та лауреата багатьох міжнародних фестивалів.

Та 4 ігрові стрічки - комедії "Друзі" Віктора Зайця, "Квадрати" Олега Філіпенка та "Ґолден лав" Павла Острікова та дебютна стрічка відомого українського актора Тараса Денисенка "Мій хлопчику".


Чотири насичені дні фестивалю обіцяють не лише покази фільмів і дискусії, але й майстер-класи, творчі вечори, круглі столи та Q&A з режисерами, які відвідають фестиваль.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page