top of page

Завдяки Letter To Fest фільм "Ґолден лав" відправляється на фестивалі до Польщі та Італії

Учасник і лауреат багатьох українських фестивалів - фільм "Ґолден лав" Павла Острікова поступово починає підкорювати фестивалі Європи. Так, нещодавно відбулась міжнародна прем'єра фільму на фестивалі ALTER-NATIVE International Short Film Festival в Румунії. А тепер фільм було відібрано до конкурсних програм фестивалів ZOOM - ZBLIŻENIA в Польщі та Cortisonici в Італії.



Польский фестиваль International Film Festival ZOOM - ZBLIŻENIA цьогоріч святкує 20-ту річницю свого існування. Хоча сам по собі фестиваль невеличкий, проте його вважають однією з важливих культурних подій країни. Щорічно короткометражні фільми представлені у 4 різних номінаціях - Ігрове, Документальне кіно, Анімація та відео-арт. Від України цього року представлено 3 роботи. Фестиваль пройде з 20 по 26 лютого в місті Єленя Ґура.


CORTISONICI International Short Film Festival проходить щорічно в березні в місті Варезе. Фестиваль спеціалізується виключно на короткометражному кіно до 15 хвилин. А серед нагород - Гран-прі в 1000 Євро, Приз глядацьких симпатій та спеціальні відзнаки.


Фільм "Ґолден лав" раніше було презентовано 6 фестивалях, а також в секції Short Film Corner.

кадр з фільму


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page