top of page

Фільм про легендарний хор "Щедрик" побачить Молдова

З 25 по 31 травня пройде Міжнародний фестиваль документального кіно CRONOGRAF. Це єдиний фестиваль документального кіно в Молдові. Проводиться він вже 14 раз.


Окрім основної конкурсної програми, фестиваль має також ряд позаконкурсних показів. В одну з таких програм Cronograf and music відібрано документальну стрічку "Свій голос" про історію українського хору "Щедрик" режисера Сергія Маслобойщикова, виробництва Inspiration Films. "Свій голос" - це фільм про щастя, про дитинство, про дорослішання. Історія «Щедрика» – це історія культурного спротиву, що зробив Київ унікальним музичним містом, фільм про лідерок, що показали поколінням дітей приклад чесності і силу чистого сумління. Цікавий фільм також тим, що знімався він протягом 40 років.


кадр з фільму "Свій голос"


Цьогоріч серед учасників представлені одразу кілька робіт українських режисерів. Як повідомлялося раніше до конкурсної програми фестивалю CRONOGRAF відібрано експериментальну роботу Сашка Даниленка "Велопортрети", а в позаконкурсній програмі буде показано альманах виробництва Inspiration Films "Контури" режисерів Олега Чорного, Валерія Балаяна та Олексія Радинського.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page