top of page

Канівський фестиваль відібрав 4 фільми наших авторів до конкурсної програми


Вже через 3 дні розпочнеться другий Канівський міжнародний фестиваль. Цьогоріч подія присвячена пам'яті великого українського режисера Олександра Довженка.


Програма фестивалю включає в себе 4 секції - ігрові фільмі, документальні, анімаційні та музичне відео. В трьох категоріях візбмуть участь фільми, чиєю фестивальною долею опікується Letter To Fest, і позмагаються за перемогу.


Так, серед анімаційних стрічок (яких в конкурсі всього лише три) представлена 30-секундна робота "Дякуємо за шанс розквітнути знову. Вірмени" режисерів Андраніка Берберяна та Андрія Лідаговського. Це соціальний ролик, посвячений черговій річниці геноциду вірмен, виконаний у надзвичайно цікавій техніці з використанням незвичних матеріалів.


До конкурсу ігрових стрічок потрапили одразу дві короткометражки - це експерементальні роботи - "Зсередини" Олександра Бикова та "Електромен" Нікіти Скоморохова. Якщо "Електромен" вже встиг побувати на фестивалях і завоювати декілька нагород, то для фільму "Зсередини" Канівський фестиваль є прем'єрним.


Повнометражний фільм Сергія Волкова "У відриві" буде показано в секції Документального кіно. Це історії музикантів з різними долями, які так чи інакше пов'язані з долею своєї країни.


Серед коротких метрів до позаконкурсу потрапило 4 роботи - це студентський фільм "Лист" Альони Капоріної, комедія "Попільничка" Олега Філіпенка, історію з елементами фантастики "Зв'язок" Андрія Парфенюка та дебют Аліни Хорошилової "Ілюзія".


На церемонії нагородження окрім основних нагород один з фільмів також отримає подарунок від Letter To Fest - безкоштовну подачу фільму на 20 міжнародних фестивалів.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page