top of page

П'ять фільмів покажуть в Маріуполі

Щорічний Маріупольский міжнародний фестиваль "Кіти" оголосив список фільмів, що будуть продемонстровані впродовж чотирьох фестивальних днів.


Цьогоріч, всі програми розділені на міжнародний і національний конкурси, а також професійні стрічки будуть оцінюватись окремо від аматорських. Також окремо буде продемонтровано фільми, створені руками дітей з різних регіонів, в тому числі і з зони АТО.


До національної конкурсної програми у боротьбі за Кращий професійний фільм візьмуть участь одразу три стрічки наших авторів. Це дві дебютні роботи - драма Тараса Денисенка "Мій хлопчику" та драма з елементами фантастики Аліни Хорошилової "Ілюзія" та комедія, створена з власної ініціативи режисера Олега Філіпенка - "Попільничка", де в головних ролях знялись Остап Ступка та Людмила Барбір.

кадр з фільму "Попільничка"

Серед аматорських стрічок в Національному конкурсі представлено фільм Олега Харченка "Виклик". Нагадаємо, що "Виклик" отримав нагороду Спілки кінематографістів як Кращий дебют 2017 року.


До Міжнародного конкурсу документальних фільмів потрапила короткометражка "Люди Христианії" режисера Олени Рубашевської. Стрічка розповідає про унікальне поселення людей в Данії.


Фестиваль пройде з 14 по 17 вересня. Бажаємо нашим режисерам перемоги!


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page