top of page

"До скорого" та "Попільничку" покажуть на ГогольФесті

16 та 17 вересня в рамках Національного конкурсу "СУК" на ГогольФесті відбудеться показ 38 українських короткометражних фільмів, до списку яких увійшло дві роботи наших авторів. Це документальна робота Юлії Кочетової-Набожняк "До скорого" та ігрова комедія "Попільничка" Олега Філіпенка.


Загалом до конкурсу було подано 120 короткометражок, серед яких для показу і боротьби за головні призи було обрано 38 роботи - 19 документальних стрічок, 9 ігрових, 8 експериментальних та 2 музичні відео.


Нагадаємо, що прем'єра фільму "До скорого" відбулась в рамках Національного конкурсу на фестивалі DocuDaysUA, після - фільм було показано на фестивалях у Франції та Естонії, наразі він також відібраний на декілька українських фестивалей.


Фільм "Попільничка" - це чергова короткометражка з серії "Сценарист або Джазова сюїта" режисера Олега Філіпенка, створена власним коштом. Наразі фільм чекає на свою прем'єру на одному з українських фестивалей.

Окрім основних нагород, один з фільмів традиційно отримає приз від Letter To Fest - сертифікат на безкоштовну подачу фільму на 20 міжнародних фестивалів.

До зустрічі на показах!


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page