top of page

Перемога авторів Letter To Fest на кінофестивалі "Місто мрії" у Рівному

30 вересня у місті Рівному пройшла церемонія нагородження переможців ІІ Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто мрії". Нагороди були вручені у семи номінаціях - міжнародне ігрове кіно, міжнародне документальне кіно, студентське короткометражне кіно, національне повнометражне, національне ігрове короткометражне кіно та у новій номінації "Рівне. Волинь". Також були вручені спеціальні відзнаки та призи.


Одразу кілька нагород дісталося авторам кінофестивальної дистриб'юції Letter To Fest. 3 місце в номінації національне короткометражне ігрове кіно зайняла робота Катерини Лесик "Говори зі мною". Нагороду за 2 місце в номінації студентський фільм вручили режисеру Альоні Капоріній за стрічку "Лист". Кращим національним повнометражним фільмом стала документальна робота "У відриві" Сергія Волкова.


Головну нагороду фестивалю Гран-прі здобули Марія та Анастасія Старожицькі за їхній документальний повнометражний фільм "Війна химер".


Цьогоріч організатори також вирішили вручити спеціальну відзнаку пам'яті Марка Паславського з формулюванням "За найкращий фільм, який символізує невмираючий дух тих хто віддав життя за батьківщину" роботі "До скорого" режисера Юлії Кочетової-Набожняк. Також свою окрему нагороду вручив кінофестивальний дистриб'ютор Letter To Fest - безкоштовну подачу на 20 міжнародних кінофестивалів - фільму "Throwline" режисера Міа Мулларкі з Ірландії. Вітаємо переможців та бажаєом фестивалю процвітання!

фото зі сторінки у фейсбуці Кінофестиваль "Місто Мрії"


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page