top of page

Мінський фестиваль класу А "Лістапад" покаже "До скорого"

Фільм Юлії Кочетової-Набожняк "До скорого" увійшов до програми Національних кіношкіл 24-го Мінського міжнародного кінофестивалю "Лістапад". Цього року фестиваль пройде з 3 по 10 листопада.

2013 року "Лістапад" отримав постійну акредитацію Міждународної федерації асоціацій кінопродюсерів FIAPF і увійшов до списку так званих фестивалів "класу А", разом з Каннами, Берліном, варшавою, Локарно та іншими престижними кіноподіями світу.


"До скорого" впевненими кроками продовжує підкорювати міжнародні та українські фестивалі. Нещодавно фільм отримав спецвідзнаку Рівненського кінофестивалю, а на початку місяця - львівські глядачі зможуть побачити "До скорого" на фестивалі Wiz-Art, а в кінці жовтня фільм позмагається за Скіфського оленя на київській Молодості.


Також цього року одним з членів жюрі фестивалю стане Геннадій Кофман - продюсер та програмний директор Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocuDays Ua.


Нагадаємо, що минулого року Україну в програмі кіношкіл на ММКФ "Лістапад" представляли фільми "Шість поверхів" Олександра Навроцького та "Дім" Анни Корж.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page