top of page

Кінофестиваль “БРУКІВКА” покаже "Зсередини", "Говори зі мною", "Монолог з Л

Чотири фільми авторів Letter To Fest будуть підкорювати публіку Кам'янець-Подільска, де вперше пройде фестиваль "Бруківка". Фестиваль було створено молодими режисерами. Він триватиме всього один день - 18 листопада, проте має досить насичену програму. Окрім, конкурсних показів короткометражних фільмів, відбудуться майстер-класи і зустрічі з відомими і досвідченими кіномитцями, позаконкурсні покази кращих стрічок Одеського кінофестивалю та Маріупольского фестивалю "КіТИ" та музичні виступи.


Кращий фільм отримає нагороду в 5 тисяч гривень. До конкурсу потрапило 20 короткометражок. За правилами фестивалю, всі вони мають бути від 3 до 20 хвилин, зняті авторами у віці від 13 до 30 років.

Серед конкурсантів - студентська робота Катерини Лесик "Говори зі мною", яка вже встигла здобути нагороду на фестивалі в Рівному та підкорити серця глядачів ГогольФесту і отримати "Золотий СУК". Також тріумфатор Канівського фестивалю та "Кіномаршруту" - експериментальна короткометражка Олександра Бикова "Зсередини". Обидві стрічки - ігрові.


В позаконкурсній програмі можна буде побачити анімаційні роботи Андраніка Берберяна та Андрія Лідаговського "Дякуємо за шанс розквітнути знову. Вірмени", що здобула 3 місце на фестивалі Molodiya та "Монолог з Лісі Аддаріо" - нову роботу Сашка Даниленка, де органічно поєднується анімація і документалістика. Для фільму Сашка Даниленка цей показ буде національною прем'єрою.


До складу жюрі увійшли відомі українські кінематографісти - Юрій Ковальов, Анна Корж, Павло Лі, Ольга Новікова, Дмитро Кубряк та Сергій Житніковський.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page