top of page

"Причинна" Андрія Щербака в конкурсі Alicante Film Festival

Alicante Film Festival був заснований 2004 року з метою підтримки кінокультури. Спочатку це був просто показ короткометражних та повнометражних стрічок та згодом фестиваль перетворився на одну з провідних подій провінції. 2018 року фестивальна подія пройде в ювілейний 15 раз.


Alicante Film Festival має ряд програм. Лише секція короткометражного кіно має 5 напрямків: Shorts Official Section, International Short Films, Short Mediterranean Award, Short Animation та LGTB short.


В конкурсі анімаційного короткометражного кіно цьогоріч представлено лише 12 робіт, серед яких і українська робота "Причинна" режисера Андрія Щербака виробництва студії Magika-Film, продюсери Геннадій Кофман та Ольга Бесхмельниціна. Це єдиний український фільм, представлений на фестивалі Alicante.


Нагадаємо, що для "Причинної" це вже 14 селекція. А також нещодавно ця анімаційна робота була удостоєна української кінопремії "Золота Дзига". Alicante Film Festival пройде з 25 травня по 2 червня в однойменному іспанському місті Аліканте. Бажаємо авторам гарного фестивалю та перемоги!

кадр з анімаційного фільму "Причинна" режисер Андрій Щербак


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page