top of page

"Причинна" в Іспанії та Італії

Анімація "Причинна" продовжує підкорювати кінофестивалі по всьому світу. Цього разу щемлива історія кохання зачепила серця відбірників фестивалів Islantilla Cineforum в Іспанії та International Tour Film Festival в Італії.


Islantilla Cineforum буде проходити вже в одинадцятий раз в місті Уельва на березі Кадіської затоки. Форум позиціонує себе як Міжнародний кінофестиваль, що проходить під місячним сяйвом протягом літа. Він починається 1 липня. Покази триватимуть аж до 31 серпня. Окрім основних 9 нагород (кращому режисеру, кращому актору, кращому сценаристу т.д.) є дві нагороди, які визначають глядачі фестивалю - за кращий повнометражний і короткометражний фільм.











А 27 липня вже розпочав свою роботу International Tour Film Festival в місті Санта-Маринелла, що знаходиться в 55 км від Риму. одна й та сама програма буде показана 4 рази в різних містах Італії. Останній показ відбудеться на початку жовтня. до жовтня, періодично проводячи різноманітні заходи. Наразі фільм "Причинна" - єдина стрічка, яка буде представляти Україну на цьому фестивалі.


Нагадаємо, що наразі анімаційний фільм Андрія Щербака вже було відібрано на 22 фестивалі. І завтра фільм можна буде побачити на фестивалі "Відкрита Ніч", що одночасно пройде в багатьох містах України.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page