top of page

Фільм "Війна химер" покажуть в Аргентині

Історію про війну, кохання та смерть, відзняту її безпосередніми учасниками - фільм "Війна химер" покажуть в Аргентині на фестивалі Doc Buenos Aires. Стрічку віідібрали до 79 кращих фільмів, що будуть показані протягом кількох місяців.


Doc Buenos Aires - це місце для ознайомлення та обговорення кращих національних та міжнародних документальних фільмів. Фестиваль прагне представити місцевій аудиторії кінороботи, що відповідають новим тенденціям та різним стилям. Окрім робіт дебютантів, також щороку в події беруть участь фільми досвідчених режисерів. Фестиваль Doc Buenos Aires - це не конкурс, на ньому не присуджують призи.


У попередні роки на кінофестивалі демонструвалися роботи таких відомих режисерів як Раймонд Депардон, Річард Копанс, Норберт Пфаффенбічлер, Олександр Сокуров, Річард Рінальдо, Еяль Сіван, Гі Дебор, Жан - Луї Комоллі та інших.


Подія відбувається в чотири етапи - має чотири покази - у травні, серпні, жовтні та грудні. Найближчий показ пройде вже 5 серпня.


Цьогоріч представляти Україну випала честь Анастасії Старожицькій та Марії Старожицькій - режисерам фільму "Війна химер". Це єдина українська стрічка, представлена в програмі. Документальний повнометражний фільм "Війна химер" розповідає про події на Сході України. За кадром, а потім і в кадрі двоє, хлопець, що пройшов добровольцем Іловайський котел та вихід з нього, розповідаючи про свої відчуття, та дівчина, режисер цього фільму, яка поїхала туди, звідки щойно пішла війна, аби зрозуміти, що відбувається з ними і що буде далі.

кадр з фільму "Війна химер" реж. А.Старожицька, М.Старожицька


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page