top of page

"Причинна" в конкурсі фестивалю LINOLEUM

Один з найпопулярніших і найпрогресивніших українських анімаційних фестивалів LINOLEUM оголосив конкурсну програму українських та міжнародних фільмів. Цьогоріч найдійшло понад 2500 тисячі заявок. До конкурсних програм відібрали 49 фільмів з 27 країн світу. До українського конкурсу увійшла і стрічка Андрія Щербака "Причинна", фестивальною долею якої опікується Letter To Fest.


Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM існує вже 13 років. За цей час фестиваль встиг привчити українську публіку до нових креативних анімаційних фільмів з усього світу.


Окрім показів на фестивалі відбуваються різноманітні тренінги та майстер-класи. Також буде презентовано покази грецьких та польских фільмів. Окремо виділені програми "Колективне моторошне: українські хорори 80-90-х років", міжнародні "Scary tales" та "Ladies First" - програма присвячена жінкам.

Українські режисери подали на участь 76 заявок, з них обрали до участі 14. Два фільми українських авторів буде презентовано у міжнародній програмі.


Цьогоріч організатором фестивалю виступає анімаційна студія Animagrad. LINOLEUM пройде в креативному просторі IZONE з 6 по 9 вересня цього року.




Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page