top of page

"Цвяхи", "Звичайний ранок", "Голос", "На краю", "На сво


Запорізький міжнародний кінофестиваль цього року відбудеться вже вдруге.

Фестиваль складається з національної та міжнародних програм. Ураїнська програма буде складатись з анімаційних, документальних та ігрових стрічок.


Серед фільмів Letter To Fest було відібрано 5 ігрових короткометражок. Це фільм "Miqlar" ("Цвяхи") режисер Ахмеді-Ернес Сарихаліл - цьогорічний учасник фестивалю "Молодість" та переможець Кам'янець-Подільского фестивалю "Бруківка", та 4 роботи створені в рамках проекту "Дивись українське - твори своє майбутнє!" - це "Звичайний ранок", режисер Кадім Тарасов, "Голос" режисер Михайло Іллєнко, "На краю" режисер Олександр Ітигілов та "На своїй землі" режисер Олександр Кирієнко. Нагадаємо, що фільм "На своїй землі" нещодавно здобув Гран-прі на фестивалі в Каневі.


Загалом на фестиваль було подано 2514 робіт з 107 країн світу, з України надійшло - 69 фільмів. Це значно більше, ніж минулого року.


На фестивалі, який пройде з 21 по 23 вересня 2018 року в запорізькому кінотеатрі ім.Довженка, можна буде не лише переглянути стрічки, а й поспілкуватись з їх творцями та відвідати майстер-класи і лекції від відомих кіномайстрів, а тому числі свою нову книгу "Как попасть на съемочную площадку, избежав досадных ошибок" презентуватиме наш автор - Олександр Онуфрієв.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page