top of page

Фестиваль "Сад пісень" покаже фільми про війну на Сході

З 10 по 13 жовтня у Центрі творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку "Бережниця" (с.Бережниця, Верховинський район, Івано-Франківська область) та Вільному просторі "Думка" (смт. Верховина, Івано-Франківська область) пройдуть покази документальних стрічок в рамках фестивалю "Сад пісень". Кінопрограму фестивалю складуть фільми, тема яких дотична до подій на Сході України. Окрім показів буде ряд зустрічей з режисерами та героями фільмів, волонтерами та громадськими активістами.


Ініціаторами фестивалю виступили Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "Творча Криївка", YMCA-Карпати та "Народна дистрибуція"


Своєрідність фестивалю в тому, що тут переможець буде лише один. Визначать його шляхом глядацького голосування. Приз - різдвяний відпочинок у Верховині.


В програмі фестивалю представлено 6 фільмів, долею яких опікується Letter To Fest. Це короткометражна документальна робота Юлії Кочетової-Набожняк "До скорого". А також повнометражні документальні фільми "Явних проявів немає Аліни Горлової, "Десять секунд" Юлії Гонтарук, "Міф" та "Добровольці Божої Чоти" режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія, "Війна химер" Марії та Анастасії Старожицьких. До речі, саме Марія Старожицька та Анастасія Старожицькі виступають одними з ініціаторів фестивалю, представляючи організацію "Народна дистрибуція".


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page