top of page

Фестиваль в Угорщині покаже "Явних проявів немає"

Verzio International Human Rights Documentary Film Festival - фестиваль, який прагне познайомити широку публіку з якісними документальними фільмами правової тематики. Він націлений на просування ідеалів громадянського суспільства, демократії, верховенства закону, терпимості, політичного та культурного плюралізму в глобальному контексті.


Цього року організатори обіцяють показати фільми, присвячені наслідкам швидкозмінного ринку праці, оскарженої та розбіжної спадщини минулого, тяжкого становища людей, постраждалих від війни та соціальної несправедливості, людського наслідку для навколишнього середовища, а також ролі людей та їх відповідальності у забезпеченні виживання цього середовища.


Серед фільмів, що претендують на перемогу і українська стрічка режисера Аліни Горлової "Явних проявів немає", фестивальною долею якої опікується Letter To Fest. Це історія жінки, яка повертається з війни. Розмовляючи з психологами, борючись із ПТСР та панічними атаками, вона намагається повернутися до нормального життя. Цей документальний фільм показує її шлях від початку реабілітації до повернення на роботу. Verzio International Human Rights Documentary Film Festival пройде з 6 по 11 листопада у місті Будапешт в Угорщині.

кадр з фільму "Явних проявів немає", режисер Аліна Горлова


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page