top of page

"Міф" відібрано на кіноринок East Silver Market


Повнометражний документальний фільм "Міф" режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія відібрано до East Silver Market, що пройде в рамках 22 Jihlava International Documentary Film Festival. Кіноринок організовано Інститутом документального кіно


IDFF - найбільший фестиваль творчого документального кіно в Центральній та Східній Європі. Програма фестивалю зосереджується на різних формах творчих документальних фільмів, на грані ігрового та експериментального кіно, а також на різних формах телевізійних форматів реаліті. Фестиваль відомий своєю широкою різноманітністю гостей та жвавою неформальною атмосферою.


Jihlava International Documentary Film Festival пропонує багату галузеву програму, що включає Emerging Producers - презентацію майбутнього покоління європейських продюсерів документального кіно, Inspiration Forum - проект з пошуку нових тем та провокаційних питань для майбутніх документальних фільмів, Festival Identity - семінар, який пропонує унікальну можливість для обміну досвідом між організаторами фестивалів та програмними директорами з усього світу, Conference Fascinations - одноденна зустріч з дистриб'юторами експериментального кіно, Ji.hlava Academy - освітня та мережева платформа, відкрита для досвідчених кінематографістів, що представляють різні елементи в сучасному неігровому кіно.


East Silver Maket - це своєрідна відеобібліотека фільмів, в каталозі якої буде розміщено фільм "Міф". Доступ до платформи матимуть кінопрофесіонали двічі на рік: під час основної події "East Silver Maket 2018", який проходить в рамках IDFF Jihlava та на East Silver Videolibrary в рамках East Doc Platform, що проходитиме у березні 2019 року в Празі. Протягом 18 місяців фільм зможуть подивитися міжнародні фестивальні селектори, сейлз агенти, дистриб'ютори, телевізійні байєри та інші спеціалістам у сфері кіно на платформах East Doc і East Silver Market 2018.


Фестиваль відбудеться з 25 по 30 жовтня у Чехії.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page