top of page

"Причинну" відібрано на Tehran International Animation Festival

З 5 по 9 березня в столиці Ірану місті Тегеран в 11 раз пройде Tehran International Animation Festival. Цьогоріч Україна буде представлена в конкурсі короткометражною стрічкою Андрія Щербака "Причинна".


Стрічку було знятно компанією МаГіКа-фільм при підтримці Державного Агентства України з питань кіно. Для фільму це вже 32 селекція. Анімаційна екранізація видатного твору Тараса Шевченка вже встигла підкорити серця відбірників в Україні, Кореї, Боснії і Герцеговині, Данії, Греції, Йорданії, Румунії, Японії, Швеції, Іспанії, Польщі, Великобратинії, США, Італії, Канаді та Португалії.


Tehran International Animation Festival проходить один раз на два роки. Програма фестивалю складається з 4 секцій: конкурсне кіно, позаконкурсне кіно, панорама та спеціальні покази. Організаторами фестиваль є Kanoon - Інститут Інтелектуального розвитку для дітей та підлітків. Основною метою засновники фестивалю визначили ознайомлення зі світовими здобутками анімації та обміну досвідом у сфері анімації. Фестиваль існує з 1997 року і традиційно проходить у формі бієнале. Востаннє подія відбувалась 2015 року.





Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page