top of page

Фільм "Клоун" на Dieciminuti Film Festival в Італії

В 14 раз в італійському місті Чеканно пройде Dieciminuti Film Festival. І цього року Україну в конкурсі представить короткометражна стрічка "Клоун" режисера Олександра Кирієнка. Сценарій фільму став переможцем конкурсу сценаріїв Своє Кіно та екранізований в рамках проекту Дивись Українське.


Фільм "Клоун" - це сумна історія, схожа на казку, де клоун робить людей щасливими, будучи при цьому самотнім. А коли він помирає, то його місце займає молодий поліцейський, який свого часу перетинався з клоуном. Для фільму "Клоун" Dieciminuti Film Festival - міжнародна прем'єра.


Dieciminuti Film Festival - це фестиваль ігрових, документальних, анімаційних фільмів, хронометраж яких не повинен бути більшим за 10 хвилин. Єдине виключення - секція "ExtraLarge", куди автори мають право подати фільми хронометражем до 15 хвилин. Також при фестивалі діє Dieciminuti Academy - своєрідна кіношкола, де організатори фестивалю намагаються навчити молодих кінематографістів знімати кіно. Сьогодні Dieciminuti Film Festival вважається одним з найперспективніших італійських фестивалів короткого метру.


Фестиваль пройде з 19 по 23 березня в Італії.


Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Вибрані новини
Всі новини
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page